Kaip rašo britų dienraštis „The Daily Mail“, Peterboroughe gyvenanti 49 metų Audronė Sinicienė net pati kaip tikras svečias dalyvavo keturiose vestuvėse, kurios buvo jos organizuotos už pinigus. Moteris fotografavo „laimingas“ poras ir jų vestuves, kad viskas atrodytų natūraliai ir nekiltų jokių problemų su JK migracijos pareigūnais.

Už tokią nusikalstamą veiklą A. Sinicienė stojo prieš Cardiffo karūnos teismą. „Ji buvo profesionali fiktyvių santuokų organizatorė,– teismui sakė prokuroras Eugene'as Eganas. – Jos vaidmuo buvo rasti nuotakų ir su jomis susitarti.“

Viena A. Sinicienės rasta nuotaka – 30 metų latvė Anna S. – pagal šariato įstatymus buvo ištekinta už egiptiečio, kurio iki tol nebuvo mačiusi. O 39 metų lietuvė Asta N. ištekėjo už alžyriečio, kurio net vardo nežinojo. Už fiktyvią santuoką su užsieniečiu joms buvo sumokėta.

A. Sinicienė buvo išaiškinta po to, kai santuokas registruojantiems pareigūnams kilo įtarimų, nes viena jos suvesta „laiminga pora“ po ceremonijos išvyko skirtingais automobiliais.

Vėliau pareigūnai išsiaiškino, kad A. Sinicienė suorganizavo šešias fiktyvias santuokas. Už tai jai teismas skyrė dvejų metų ir devynių mėnesių laisvės atėmimo bausmę. Anna S. taip pat buvo nuteista metams kalėjimo, o Asta N. gavo šešių mėnesių laisvės atėmimo bausmę jos vykdymą atidedant metams.