Trys mašinos sudaužytos šalia Valstybinės kolegijos bendrabučio. Nors buvo naktis, sunerimę studentai išgirdę triukšmą išbėgo į lauką. Kai kurie buvo nemaloniai nustebinti, nes automobilių stovėjimo aikštelėje rasti apgadinti du automobiliai „BMW 320“ ir „Audi 80“.

Apdaužęs šiuos automobilius „Volgos“ vairuotojas išvažiavo iš automobilių stovėjimo aikštelės. Netoliese, prie Jaunystės g. 8 namo, rėžėsi į gatvėje stovintį automobilį „Opel Zafira“ taip, kad tas atsidūrė ant šaligatvio.

Žmonės įsidėmėjo jaunuolį išlipusį iš nebevažiuojančio automobilio. Netrukus, Liepų gatvėje prie geležinkelio, kelių policijos patruliai sulaikė neblaivų Egidijų J., gimusį 1990 m. Vaikinas atitiko ieškomo vairuotojo požymius. Jo nosis buvo kruvina. Įtarta, kad ją vaikinas galėjo susižaloti avarijos metu. Egidijui nustatytas sunkus girtumo laipsnis -2.61 prom. alkoholio.

Apžiūrint legendinį automobilį „Volga“, kuris gatvėje tikrai nėra dažnai sutinkamas, jo salone aptikti aiškūs įsilaužymo požymiai – išardyta panelė, variklio užvedimo spynelėje styrojo prasukimo įrankis.

Pasirodo, kad prieš 24 metus pagamintas automobilis „Volga“ buvo pavogtas iš Debreceno gt. 84 namo kiemo.

Reikalo ėmėsi Klaipėdos kriminalistikos specialistai. Iš automobilio surinkti įkalčiai, nuimti antspaudai, atlikti kiti veiksmai.

Klaipėdos kelių policija tiria avarijos aplinkybes, o dėl automobilio vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas.