Pasak mirror.co.uk, policijos pareigūnai teigia, kad tai galimai dingusio lietuvio kūnas. Apie namo negrįžusį mylimąjį policijai pranešė moteris, kuri šiuo metu mano, kad kanale rastame lagamine – jos vaikino kūnas. Tam pagrindo suteikė faktas, kad naktį iš penktadienio į šeštadienį vakarėlyje siautęs lietuvis netikėtai dingo. Kitą rytą moteris apie tai pranešė policijai ir sužinojo, kad netoliese esančiame kanale buvo rastas vyriškio torsas.

„Irish Mirror“ duomenimis, pagal vieną iš tyrimo versijų, vakarėlyje įvykusio konflikto metu vyrai mirtinai sužalojo savo auką. Supanikavę jį perkirto per pusę, suvyniojo į plastikinį maišą, įdėjo į lagaminą ir išmetė į netoliese esantį kanalą.

Rastas vyriškas liemuo buvo apvyniotas rožiniu kaspinu, aukos galva ir galūnės dar neaptiktos, nužudymo vieta taip pat neaiški. Detektyvai iškėlė prielaidą, kad jaunas lietuvis buvo galimai išviliotas iš namų ir nužudytas atokesnėje vietoje.

Faktas, kad lagaminas buvo įmestas į siaurą ir seklų kanalą, leidžia daryti prielaidą, kad žudikai veikė paskubomis, panikuodami. Detektyvai sako, kad lagaminas su galimai lietuvio torsu, buvo įmestas į kanalą vėlų penktadienio vakarą, arba ankstų šeštadienio rytą, tačiau tikslaus laiko kol kas neskelbia.

Šaltinių teigimu, šiuo metu policija šukuoja aplinkines teritorijas, tikrina vaizdo kamerų įrašus, bandydami rasti automobilį, kuriuo prie kanalo buvo atvežtas lagaminas.

Inspektorius Gerry Wallas teigia: „Mes žinome, kad žmogžudystė įvyko kitoje vietoje ir šiuo metu ieškome likusių kūno dalių“.