Neoficialiais duomenimis, mažametis sūnus matė, kaip buvo nužudyta jo mama. Taip tvirtino po įvykio į parduotuvę užsukę žmonės, tačiau policijos pareigūnai neturi duomenų, kad žmogžudystę galėjo matyti nužudytosios vaikas.

Klaipėdos vyriausiojo policijos komisariato viršininko Alfonso Motuzo teigimu, pareigūnai visame mieste ieško įtariamųjų.

„Pareigūnai dirba ir įvykio vietoje, ir kitomis priemonėmis, prisijungė Sunkių nusikaltimų skyrius. Mums labai padėtų bet kokia informacija, jei žmonės matė įtartinų asmenų ar kitokių detalių. Informaciją galima pateikti bendruoju pagalbos telefonu 112“, – teigė A. Motuzas.

Pranešimas apie tai, kad Jūreivių gatvėje esančioje parduotuvėje mirtinai subadyta moteris, gautas ketvirtadienį apie 14 valandą. Kraujo klane gulinčią auką rado į parduotuvę užėję pirkėjai. Jie ir pranešė policijos pareigūnams. Į įvykio vietą iškart buvo išsiųsti greitosios pagalbos medikai, tačiau jie tik konstatavo 40-metės moters mirtį.

„Tiriamos įvairios nužudymo versijos ir motyvai – nuo plėšimo iki asmeninių santykių aiškinimosi“, – teigė A. Motuzas.

Viena versijų ta, kad į judrioje Jūreivių gatvėje, kuri yra netoli Naujojo turgaus, veikusią parduotuvę galėjo užeiti narkomanai, kurie norėjo apiplėšti pardavėją, kad įsigytų dozę.

„Kol kas nėra nė vieno sulaikyto įtariamojo, daugiau informacijos atskleisti negaliu, kad nepakenkčiau tyrimui. Tačiau pasikartosiu, kad mums labai reikalinga ir visuomenės pagalba“, – kalbėjo A. Motuzas.