Devyniolikmetės Sandros N. nužudymo byloje sulaikius įtariamąjį, dvidešimtmetį M. Šerpenską, jis parodė vietą kur paslėptas merginos kūnas, ir iš kur ji buvo paimta. Iš Senosios Varėnos dingusi mergina buvo nužudyta ir paslėpta Trakų rajone. Kodėl jaunas vyras taip toli vežė tiesiog gatvėje pagrobtą merginą, nei prokuroras, nei jauno vyro advokatė nelikę kalbėti. Advokatė Diana Vaitkevičienė patikino, kad "jai uždraudė kalbėti" ir nutraukė vos prasidėjusį pokalbį.

Po apklausos bylą narpliojančiam prokurorui Egidijui Palaimai pakako duomenų, kad kreiptis į teismą dėl jauno vyro suėmimo. Kauno prokuroras kruopščiai slėpė kuriame mieste ir kada bus suimamas įtariamasis.

Lietuvos didžiausias naujienų portalas DELFI išsiaiškino, kad trečiadienį įtariamasis M. Šerpenskas vežamas į Alytaus rajono apylinkės teismą.

Prieš 11 val. į teismą atvežtą jauną vyrą saugojo didžiulės konvojaus pajėgos. Teismas sprendžia, ar tenkinti prokuroro prašymą įtariamąjį palikti areštinėje iki bus toliau renkami kiti byloje reikalingi duomenys.

Mergina dingo kone prieš mėnesį, gegužės 16 d. Artimieji ir aplinkiniai gyventojai prisidėjo prie policijos organizuotų merginos paieškų, tačiau nei kinologų šunys, nei sraigtasparniai nepadėjo susekti jos pėdsakų.

Atkaklaus darbo ir aktyvių liudytojų dėka, merginos pagrobimo pėdsakais sekta iki Alytaus gyventojo namų. Vyras merginą nusivežė liudytojų matytu raudonu "VW Golf" automobiliu. Iš pradžių automobilio savininkas buvo ieškomas  kaip galimas liudytojas, tačiau tyrimas atskleidė, kad autombilį vairavo ne jo savininkas, o M. Šerpenskas, kuris įtariama, galėjo išžaginti ir nužudyti dingusią Sandrą N.

Papildyta 12.36 val.: Prokuratūra teismo prašė suimti įtariamąjį trims mėnesiams. Teisme pamatęs žurnalistus įtariamasis ėmė slėpti veidą, nors nusikaltimo vietose jis buvo ramus. DELFI duomenims, jaunas vyras kaltę dėl tyčinio nužudymo neigė - esą jis norėjęs tik apsvaiginti merginą, tačiau neapskaičiavęs jėgų, pasmaugė.

Papildyta 15.12 val.: Teismas vyrą suėmė trims mėnesiams.

Pažinojusieji merginą, ją minėjo kaip ramią ir draugišką. Mergina aktyviai dalyvavo įvairioje veikloje. Danielius.net internetinėje svetainėje patalpintas jos pasirodymas, skirtas kovai prieš patyčias.