16.41 val. bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 pranešta, kad Vilniuje., Eišiškių pl., sankryžoje su Salininkų g. susidūrė du automobiliai, prispaustas žmogus. Netrukus atskubėję medikai konstatavo, kad BMW vairuotojas I. K. (gim. 1983 m.), žuvo.

Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

PEr avariją kaktomuša susidūrė cementu pakrautas sunkvežimis ir visureigis "BMW X5". BMW markės automobilis užsidegė, pro šalį važiavę vairuotojai bandė jį gesinti, tačiau nesėkmingai. 

BMW automobilyje buvo tik vairuotojas, kuris nuo sužalojimų mirė avarijos vietoje. Sunkvežimyje buvo 3 asmenys, tačiau nė vienas jų nenukentėjo.

Apie 17 val. 30 min ugniagesiai baigė pjaustyti visureigį ir ištraukė žuvusiojo kūną. BMW automobilis sumaitotas nepataisomai.

Pirminiais duomenimis, BMW važiavo miesto link, lenkdamas autobusą išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su sunkvežimiu. Abi mašinos apsisuko. Apdegęs BMW numeris atsidūrė už pusšimčio metrų nuo automobilio.

Per avariją nuolaužos apgadino ir dar vieną pro šalį važiavusį BMW. Jo vairuotojas nenukentėjo.

Dėl eismo įvykio Eišiškių plente buvo susidarę milžiniškos spūstys.