Iš vienuolikos vaikų, devyniems prireikė medikų pagalbos. Trys vaikai praleido naktį gydymo įstaigoje. Skelbiama, kad vienai mergaitei gali prireikti persodinti odą.

Dėl šio incidento policija sulaikė šuns 37 metų šeimininkę.

Kaip skelbia britų spauda, vienos iš nukentėjusių mergaičių tėvui pavyko šunį pririšti prie tvoros. Vėliau jis buvo išvežtas į šunidę.

Šalia žaidimų aikštelės gyvenantis Adamas Mulvey'is: „Į mūsų namų duris pasibeldė maža mergaitė, kuri mums pasakė, kad keli vaikai yra įstrigę žaidimų aikštelėje su šunimi ir kad tarp jų yra mano dukra. Mačiau ją nuo namų. Visi vaikai klykė. Buvo siaubinga“.

Vyras pasakojo, kad nubėgo prie aikštelės ir, sugavęs šunį, ant jo atsisėdo, o snukį prispaudė prie žemės. Po to šunį pririšo prie tvoros.

„Mano dukrai septyneri ir dabar jai reikės operacijos. Gali būti, kad jai teks persodinti odą. Dabar ji visą gyvenimą bijos šunų ir žaidimų aikštelių“, – sakė A. Mulvey'is.

„Šuo lakstė labai greitai ir visus kandžiojo. Mačiau, kaip jis griebė vienam vaikui už peties. Buvo baisus chaosas“, – pasakojo šalimais gyvenanti Fiona Richards, kurios vienuolikmetę dukrą šuo taip pat apkandžiojo.