Viskas nutiko Jungtinėse Amerikos valstijose, Kalifornijoje. Vyras su bičiuliais valgė viename didkepsnių restorane. Amerikoje įprasta prabangius automobilius patikėti restorano darbuotojams, atsakingiems už parkingą. Tą padarė ir Aaronas, kuris savo „Maserati“ raktelius atidavė darbuotojui.

Kol restorane laukė vakarienės, A.Perezas net nenutuokė, kas vyksta lauke. Viena Aarono nepažįstanti mergina, kuri iš pažiūros buvo girta, atėjo prie parkingo darbuotojo ir pareiškė, kad „Maserati“, priklausantis milijonieriui, esą yra jos ir ši jau nori automobilį pasiimti. Neatsakingas darbuotojas atidavė apsimetėlei raktelius ir ši pavogė automobilį.

Kad neteko savo prabangios mašinos jaunasis milijonierius sužinojo tada, kai baigė valgyti ir atėjo iki parkingo pasiimti automobilio. Aaronas buvo šokiruotas, kai sužinojo, kad automobilis buvo atiduotas nepažįstamajai.

„Negalėjau tuo patikėti. Buvau labai nemaloniai nustebintas. Iš karto norėjau kreiptis į policijos pareigūnus, bet man pranešė, kad parkingo darbuotojai tai padarė už mane, nes automobilį pavogusi mergina išvažinėdama iš restorano apdaužė šalia stovėjusį „Lexus“. Be to, ta mergina darbuotojams pasirodė galimai įkaušusi“, - nemalonų incidentą prisiminė A.Perezas.

Po to, kai sužinojo, jog pavogtas jo automobilis, iki tos akimirkos, kai policijos pareigūnai sugavo nusikaltėlę, praėjo maždaug pusvalandis. Per tą laiką apsišaukėlė, kaip vėliau paaiškėjo 25-erių Amerikos pilietė, gyvenanti Floridoje, spėjo pasivėžinti po Beverli Hilsą.

„Vėliau ji negalėjo paaiškinti, kodėl pasiėmė ne savo automobilį. Tiesiog patikino norėjusi pasivažinėti po Kaliforniją su „Maserati“. Tačiau pareigūnai, be abejo, jos nepasigailėjo“, - pasakojo nukentėjęs verslininkas.

Aarono teigimu, merginai buvo nustatytas girtumas, todėl ji savaitei patupdyta už grotų. Tačiau Amerikoje yra galimybė anksčiau laiko išvengti įkalinimo, jei bus sumokėta didžiulė bauda. Tuo pasinaudojo nusikaltėlės tėvai – jie apmokėjo daugiatūkstantinę baudą.

A.Perezas atskleidė, kad patirti nuostoliai didžiuliai. Ekspertas nustatė, kad automobilio remontas kainuos apie 40 tūkstančių dolerių (maždaug 36 tūkstančius eurų). „Maserati“ buvo draustas.