Traktoriaus „Belarus“ 62 metų vairuotojas Petras, nuvežęs ir pridavęs grūdų krovinį Plungėje, grįždamas namo prieš Vežaičius ketino sankryžoje pasukti į kairę ir nė pats nesuprato, kaip traktorius apvirto aukštyn ratais.

Išsiropštęs iš kabinos traktorininkas pamatė, kad jį apvertė lengvasis automobilis „VW Golf“. Vyrai, vaikščioję aplink susidūrusias transporto priemones, gūžčiojo pečiais, nesuprasdami, kaip tai galėjo atsitikti. O viskas atsitiko, kai traktorių, tempiantį priekabą, sankryžoje lenkė 67 metų Rietavo rajono Medingėnų kaimo gyventojas Albinas.

Lengvasis automobilis iš pradžių trenkėsi į priekabos kairės pusės ratą, po to slydo iki traktoriaus galinio rato, o tam tiek ir tereikėjo - „VW Golf“ švelniai tekštelėjo per ratą ir traktorius apsivertė aukštyn ratais.

Į įvykio vietą atvykę medikai pasiūlė Petrui vykti į ligoninę, kad ten jam būtų susiūta galva. Tačiau narsus vyras medikų paslaugų atsisakė teigdamas, kad „plikai nusikirpęs nevaikštau, tad ir randų nesimatys“.

Kadangi medikų pagalbos neprireikė, abu avarijos dalyviai buvo blaivūs, dokumentai tvarkingi, į avarijos vietą atvykę Klaipėdos kelių policijos pareigūnai incidento dalyviams pasiūlė užpildyti eismo įvykio deklaracijas. Vyrai taip ir padarė, paskui paspaudę rankas išsiskyrė, kaip seni draugai.