Vaizdo įraše puikiai matosi, kaip keli vaikinai paima prekes, šokoladukus bei kitus užkandžius ir juos pasikiša po drabužiais. Vaikinai į degalinę Ariogaloje užsuko iš karto po „Nevėžio“ ir „Neptūno“ įnirtingos kovos Kėdainiuose gruodžio 8 d.

„Čia ne vaikų darželis, kad reikėtų juos už rankų vedžioti. Jie adekvatūs žmonės, kurie supranta tai, ką daro. Mes nuolat susitinkam su fanais ir aiškinam, kaip jie turėtų elgtis, kad klubui po to nebūtų žalos. Bet ypatingai išvykose sunku juos sukontroliuoti. Po švenčių susitiksim su fanų lyderiu ir kalbėsimės“, - DELFI situaciją komentavo „Neptūno“ klubo direktorius Osvaldas Kurauskas.

Nors vagystė neįvardijama stambia, patirtus nuostolius teks dengti degalinės darbuotojams. „Emsi“ degalinės vadovai kol kas į policiją nesikreipė, tačiau slėpti nusikaltimo neketina, tad pasidalijo filmuota medžiaga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (268)