Automobilio "Renault 19" vairuotojas iš Taikos prospekto sukdamas kairėn į Bijūnų gatvę, nepraleido tiesiai važiavusio merginos vairuojamo "Toyota Avensis". Mašinos susidūrė, nublokštas "Renault 19" sukdamasis dar kliudė šalutinėje Bijūnų gatvėje stovėjusį automobilį "BMW M3", kurio vairuotojas laukė galimybės išvažiuoti į Taikos pr.

Iš avariją sukėlusios mašinos išlipęs apie 50-60 metų vyriškis buvo sutrikęs, susirinko kai kuriuos savo daiktus, ir, nė nepasiteiravęs kitų eismo dalyvių apie savijautą, iš avarijos vietos dingo.

Liudininkai negalėjo pasakyti ar avarijos kaltininkas buvo girtas, ar ne, tačiau tai, kad vyriškis buvo susikrimtęs, pastebėjo visi incidento dalyviai.

Pagal dokumentus, rastus automobilyje, "Renault" priklauso Klaipėdos rajono, Vėžaičių miestelio gyventojai Dianai G., kuri netrukus gali sulaukti policijos pareigūnų vizito ir klausimų, kas galėjo vairuoti jos automobilį.

"Toyota" važiavusios dvi merginos ir moteris nenukentėjo. Sveikas ir BMW vairuotojas.

2002 metų laidos BMW apgadintas nežymiai, bet 2007 metais pagamintas "Toyota" sudaužytas nemenkai. 20 metų senumo "Renault" irgi nukentėjo stiprokai.