Gegužės 16 d., siekiant nustatyti teisės ir Kelių eismo taisyklių pažeidimus, nuo ankstyvo ryto Kėdainių mieste darbavosi ne tik Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) Kėdainių rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Kelių policijos poskyrio pareigūnai. Prie jų prisijungė ir kolegos iš Kauno – Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdybos Kelių patrulių kuopos pareigūnai.

Iš viso pareigūnai patikrino 200 transporto priemonių, įtarimus kėlusius jų vairuotojus ir keleivius. Nustatyti 3 neblaivūs vairuotojai. Visiems alkotesteriu nustatytas lengvas girtumo laipsnis.

Dar 3 vairuotojai taip pat buvo vartoję alkoholio, tačiau neviršijo nustatytos normos. Išaiškintas ir 1 darbo režimo pažeidimas.

Policija primena, jog tokios bei panašios eismo saugumo užtikrinimo priemonės bus vykdomos ir toliau.

Kauno apskrityje šiais metais jau žuvo 8 asmenys (pernai iki gegužės mėnesio pabaigos žuvo 11), dar 296 buvo sužeisti (pernai – 261). Kauno apskrities policija ragina vairuotojus laikytis Kelių eismo taisyklių, būti drausmingiems kelyje bei linki saugaus kelio! Tik kartu rūpindamiesi savo ir kitų saugumu laimingai pasieksime kiekvienos kelionės tikslą.