Vyro ieškantys pareigūnai iš jo kolegų sužinojo, kad su bendradarbiais įvyko konfliktas, kai jie laiką leido gerdami alkoholį.

Nuvežė į vietą

Pareigūnai vyriškius apklausė, keli jų buvo nuvežti į vietas, kur esą vyrą matė paskutinį kartą. Įtarimai kol kas niekam nepareikšti.

Intensyvias paieškas pareigūnai pradėjo dar pirmadienį vakare. Keleriškų kaimą ir apylinkes šukavo mažiausiai penki policijos ekipažai. Paieška vyko ir naktį.

Paieška buvo tęsiama ir antradienį, pasitelktas ir pasieniečių sraigtasparnis.

Paieškos plečiamos

„Rinkos aikštei“ pavyko sužinoti, kad plečiamas ir paieškos laukas.

„Šukuojami“ aplinkiniai kaimai, Kėdainių miestas. Pareigūnai tikrina apleistus pastatus, fermas. Žvalgomi ir rajono miškai, pamiškės, upių pakrantės. Kol kas paieškos neduoda jokių rezultatų. Viliamasi, jog vyrą pavyks rasti gyvą.

Teisėsaugininkai neatmeta, kad pradingusysis gali būti nuskendęs. Ugniagesiai gelbėtojai šukuoja Nevėžio senvagę už Šventoniškio kaimo, ties kapinaitėmis. Jiems pagalbon atvyko speciali narų komanda iš Kauno.

Vyriškio požymiai: apie 165 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, šviesių trumpų plaukų, viršugalvis šiek tiek praplikęs, ant dešinio skruosto turėjo iškilusį apgamą. Vilkėjo juoda odine striuke, juodomis sportinėmis kelnėmis, juodais sportiniais batais.

Visus, žinančius apie šio vyriškio buvimo vietą, turinčių duomenų apie jį, prašome pranešti Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kėdainių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiajai tyrėjai Vilmai Vyšniauskienei, A. Mickevičiaus g. 25, 71 kabinetas, telefonu (8 655) 65 225. Dėkojame Jums už suteiktą informaciją.