Artimiesiems nepavykus surasti nepilnamečio, ieškoti vaikino pradėjo Kauno apskr. VPK Kėdainių rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos pareigūnai bei Kauno apskr. VPK Patrulių rinktinės kinologai su šunimis. Paieškos tęsėsi iki vėlyvo vakaro ir šiandien anksti ryte vėl buvo atnaujintos.

Ieškoti jaunuolio prisijungė ir Kauno apskr. VPK Kėdainių rajono policijos komisariato Viešosios policijos pareigūnai bei Kėdainių rajono Dotnuvos seniūnijos bendruomenė.

Vaikinas, išeidamas iš namų, vilkėjo tamsiai mėlynos spalvos treninginį kostiumą (kelnės ir bliuzonas su kapišonu), avėjo juodus sportinius batelius su oranžinėmis juostelėmis šonuose.

Asmenis, mačiusius ar žinančius paauglio buvimo vietą bei galinčius suteikti vertingos informacijos, prašome skambinti telefonu (8 37) 30 34 50 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Policijos pareigūnai sulaukė pagalbos ir iš oro. Kauno apskr. policijos komisariato atstovai informuoja, kad nepilnamečio paieškos perimetras plečiamas, prie paieškos komandos prisijungs ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) sraigtasparnis.