Žuvusios R. Kazlauskaitės motina sakė, kad apie V. Lelešiaus mirtį nuogirdos pasiekė ir ją, tačiau nieko konkretaus ji nežino.

Laisvės vietų ligoninėje DELFI sužinojo, kad vyras mirė naktį iš sekmadienio į pirmadienį Respublikinėje Vilniaus universitetinėje ligoninėje, Šiltnamių gatvėje, Lazdynuose, kur buvo atvežtas praėjusios savaitės viduryje. Iki tol po merginos gyvybę nusinešusios avarijos jis buvo gydomas Laisvės atėmimo vietų ligoninėje.

Laisvės atėmimo vietų ligoninės direktorius Andrius Dubinas DELFI sakė, jog V. Lelešius į Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę buvo pervežtas, nes jį reikėjo operuoti. A. Dubinas sakė nežinąs, ar V. Lelešiui operacija jau buvo atlikta. 

Dar sausio mėnesį V. Lelešių Lietuvos Aukščiausiasis teismas pasiuntė už grotų. Vyras nuteistas už tai, kad turtingo Prienų verslininko dukrai apsuko galvą ir įtikino jam atiduoti 85 tūkst. litų, žadėdamas, kad grąžindamas skolą dar pridės iki 100 tūkstančių litų priedo.

Kovo 18 d. Kazlų Rūdos lovelasas sugebėjo apmulkinti du Prienų pareigūnus. Kodėl jis tą dieną buvo nuvežtas į Kazlų Rūdą, tyrimą dėl pareigūnų veiksmų pradėjusi Alytaus apskrities policija nuo komentarų susilaikė. Vyras buvo pavežtas iki namų, nes pasakė, kad jam būtina pasiimti vaistus.

Sukčius spruko būdamas su antrankiais, DELFI žiniomis, jis pabėgo ir savo namų.

Gegužės 30-osios vakarą R. Kazlauskaitė su močiute važiavo iš kapinių. Mergina vairavo „Mercedes-Benz“, kai pakeliui namo į jos automobilį rėžėsi už grotų jau turėjusio sėdėti V. Lelešiaus „Mercedes-Benz A 190“ .