Teismo sprendimu, 24 metų populiarios televizijos laidos vaikams "Kibir tele vibir" vedėjo užpuolikas kalės pusaštuntų metų.

45 metų Ž. Stumbrys buvo sumuštas vasario pabaigoje. Dėl nosies, galvos kaulų lūžių, muštinių galvos žaizdų K. Stumbrys buvo paguldytas į Kauno medicinos universiteto klinikų neurochirurgijos skyrių.

Lapių gyvenvietėje gyvenantis K. Stumbrys vidurnaktį buvo išėjęs į savo balkono butą, pastebėjo kieme stovintį nepažįstamą vyrą. Šis paprašė patraukti jo automobilį, kuris neva neužsiveda, nes nusilpusi akumuliatoriaus įtampa.

Kai K. Stumbrys atsirakino savo automobilį "Ford Sierra" ir pradėjo tvirtinti trosą, pagalbos prašęs jaunuolis kietu daiktu kelis kartus smogė jam į galvą. Užpuolikas nuo apsvaiginto K. Stumbrio nurengė striukę, kurioje buvo dujinis pistoletas bei mobilaus ryšio telefonas, ir nuvažiavo jo "Ford Sierra".

Netrukus pareigūnai nustatė, kad Lapių gyvenvietės namo kieme paliktas automobilis "VW Passat", kurį tariamai turėjo vilkti užpultasis, priklauso Jonavos gyventojui Ž. Šiaučiuliui.