Policija informuoja, kad vairuotojas transporto priemone iš eismo įvykio vietos pasišalino, nuvažiavęs įsuko į  P. Lukšos gatvę.

Eismo įvykio metu minėtam automobiliui buvo apgadinta dešinė priekinė pusė, išdaužtas dešinės pusės posūkio žibintas ir dešinės pusės priekinių durelių lango stiklas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdyboje (toliau – Kauno apskr. VPK KPV) dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Asmenis, mačiusius eismo įvykį, ar turinčius kitos tyrimui reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK KVP Nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriaus tyrėją Rimą Jomantaitę telefonais: 8 675 44218, (8 37) 30 37 99, bendruoju pagalbos telefonu 112, arba atvykti adresu: Kaunas, Chemijos g. 4B, 213 kab.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)