Pirminiais duomenimis, garbaus amžiaus vyras nesuvaldė automobilio ir įvyko avarija, lengvasis automobilis susidūrė su mikroautobusu, tuomet abu rėžėsi į mūrinę tvorą.

Ugniagesiai iš sulamdyto automobilio išvadavo vyrą ir perdavė jį medikams. Įvykio vietoje dar dirba ugniagesiai. Kaip DELFI sakė liudininkai, į avariją atvyko du greitosios pagalbos automobiliai.

Spėjama, kad vienam į avariją patekusių vairuotojų sutriko sveikata, dėl to jis galėjo nesuvaldyti automobilio. Tačiau tikslios eismo įvykio aplinkybės bus aiškios tik po policijos atlikto tyrimo.

Policijai apie avariją pranešta apie 15.40 val. Nurodyta, kad Kaune, Raudondvario pl., susidūrė du automobiliai – vyro (gim. 1942 m.) vairuotas „Opel Astra“ ir vyro (gim. 1992 m.) vairuotas „Mercedes-Benz“.

Iš automobilio nuolaužų gniaužtų ugniagesiai vadavo „Opel“ automobiliu važiavusį žmogų.

Atvykę greitosios medicinos pagalbos medikai bandė suteikti pagalbą „Opel“ automobilyje buvusiam vairuotojui, tačiau jam padėti nebegalėjo – vyrui konstatuota mirtis.

Pirminiais duomenimis, „Mercedes-Benz“ vairuotojas buvo blaivus. Dėl šio įvykio Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdyboje pradėtas tyrimas.