DELFI skaitytojas Algirdas S. pranešė, kad išpuolis užfiksuotas apie 9.15 val.

Į M. Daukšos gatvėje esantį policijos komisariatą iškviesti ugniagesiai. Vos pamatę ugnį netoliese buvę žmonės suskubo į pagalbą ir, gaisrui dar nespėjus įsismarkauti, ugnį užgesino nuosavu gesintuvu.

„Netrukus atvykę ugniagesiai įvertino gaisravietę ir likvidavo visas grėsmes, kad nekiltų gaisras. Atvykę policijos pareigūnai kaip mat išsiaiškino nusikaltėlį. Buvo liudininkų nufotografavusių įvykį. Viskas vyko akimirksniu. Noriu padėkoti žmogui, kuris užgesino gaisrą gesintuvu, ir visiems atvykusiems valstybės tarnautojams, viskas vyko labai labai greitai ir operatyviai“, – dalijosi matytais įspūdžiais Algirdas S.

Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė DELFI sakė, kad patalpose policijos pareigūnai jau nedirba, komisariato darbuotojai persikėlė į naujas patalpas. Sulaikytas įtariamasis gimęs 1980 metais. Pareigūnai aiškinasi, kodėl vyras išdaužė komisariato durų stiklą ir į vidų įmetė indą su degiu skysčiu.

DELFI dėkoja Algirdui S. už nuotraukas ir informaciją!


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)