Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) pareigūnai ir toliau vykdo intensyvias Marijonos Balandienės paieškas. Moters paieška vykdoma nuo balandžio 19 dienos, kuomet pareigūnams buvo pranešta, kad tądien moteris, gimusi 1931 m., apie 8.30 val. išėjo iš namų, esančių Kaune, P. Kalpoko g., ir dingo be žinios.

Galimai ta pati moteris balandžio 19 d. apie 8.41 val. buvo pastebėta Jonavos gatvėje įlipanti į troleibusą nr. 10, su kuriuo pavažiavusi bei persėdusi į autobusą nr. 20, nuvažiavo iki Pramonės prospekte esančio prekybos miestelio ir nuėjo į jo teritoriją.

Toliau aktyviai tęsiant paiešką, šiandien, balandžio 26 dieną, Kauno apskr. VPK pareigūnai bei prie paieškos prisidėję Mykolo Romerio universiteto studentai intensyvius paieškos veiksmus vykdo Kaune esančioje Elektrėnų gatvėje, Ateities plente, Urmo bazių prieigose bei Pramonės prospekte.

Daugiau nei 50 žmonių, dalyvaujančių paieškoje, tikrina įvairias atokias ir krūmingas vietovės.

Moters požymiai: apie 170 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo. Dėvėjo baltą skrybėlę, vilkėjo rudos spalvos puspaltį, tamsias kelnes, avėjo baltus batus. Moteris gali sunkiai orientuotis.

Asmenis, mačiusius ar žinančius M. Balandienės buvimo vietą, bei galinčius suteikti vertingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 37) 303 068, (8 37) 303 355, (8 37) 303 450 arba skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.