Jaunuolių kompanija išsinuomojo kambarį esantį svečių namuose, Klaipėdoje, Darželio gatvėje. Tai - „Rybportu“ vadinamas mikrorajonas, kuris laikomas vienu nesaugiausiu uostamiestyje.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato įvykių suvestinėje nurodoma, jog trečiadienį dėl nusiaubto kambario į pareigūnus kreipėsi svečių namų savininkas. Jis ir nurodė, kad svečiai suniokojo kambarį bei jame paliko narkotinių augalinės kilmės medžiagų.

Chuliganai pabėgo, tačiau svečių namų savininkas turi jų kontaktinius duomenis.

„Tas įvykis buvo jau prieš dvi savaites, tačiau tik dabar įvertinta žala, todėl ji ir iškilo į viešumą. Kai svečiai išvyko, administratorė nuėjo pažiūrėti kambario ir nustėro.Jame buvo sulaužyti baldai, pridergta. Todėl ir iškvietėme policijos pareigūnus, kurie dar rado ir narkotikų“, – pasakojo svečių namų darbuotoja.

Ji teigė, jog su vaikinais, kurie buvo apsistoję, pavyko susisiekti. Jie prižadėjo, kad ketvirtadienį apsilankys svečių namuose ir atlygins padarytą žalą – kelis šimtus eurų.

Svečių namų kambarį nusiaubė ne atvykėliai iš kito miesto, o klaipėdiečiai, kurie veikiausiai kambarį išsinuomojo, nes reikėjo laisvo ploto pasilinksminti.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, neturint tikslo jų platinti. Už tai gresia laisvės atėmimas iki dvejų metų,