Čia į medį atsitrenkė automobilis „Saab“, jame buvo prispaustas vairuotojas.

Panaudoję gelbėjimo įrangą ugniagesiai išlaisvino vairuotojo kojas, suteikė pirmąją medicinos pagalbą, tada maždaug 18 metų vaikiną iškėlė ir sąmoningą perdavė greitosios pagalbos medikams.

Į ligoninę pateko ir daugiau automobiliu važiavusių žmonių.
Trylikametis, gulintis ligoninėje dėl galvos sutrenkimo, sakė, kad beveik nieko neprisimena, nei kokiu greičiu važiavo, nei kaip draugas nesuvaldė mašinos. Paauglys pasakojo, kad pamenantis tik tiek, kad šešiese vakare žaidė futbolą. Kai sutemo, vaikinai nutarė pasivažinėti. Važiavo dviem automobiliais. Bičiulių mašinoje (paauglys važiavo kitame automobilyje) kažkas apsipylė kava, tad gerokai po vidurnakčio kompanija nutarė iš vykti Šiaulių į Kairių tvenkinį nusiprausti.

Į Kairius kompanija nuvažiavo. Čia aštuoniolikmetis ir nesuvaldė automobilio - rėžėsi į medį. Vairuotojo pažymėjimą vos prieš mėnesį gavęs jaunuolis liko prispaustas mašinoje. Nuolaužos prispaudė kojas. Teko kviesti ugniagesius, kad ištrauktų vaikiną.

Greitosios pagalbos automobiliu vaikinas nuvežtas į reanimaciją. Medikai jo būklę vadina stabilia. Sako, vaikinas vaikščios, tačiau negreit. Jo laukia sunki operacija.

Sužaloto trylikamečio keleivio mama sako žinojusi, su kuo artėjant nakčiai išvažiavo jos paauglys sūnus. Aštuoniolikmetis yra artimas šeimai žmogus - vaikai draugauja, dažniausiai laiką leisdavo sportuodami. Moteris sako nekaltinanti vairavusio jaunuolio. Ji mano, kad vaikinui trūko vairavimo patirties, todėl įvyko nelaimė.

Dviem automobiliais važiavusi kompanija į automobilius pasiskirstė po tris.

Automobiliui „Saab“ atsitrenkus į medį, sunkiausia nukentėjo jaunasis vairuotojas. Trylikametis keleivis gydosi galvos traumą ir veido žaizdas, mat dūžtantys stiklai sužalojo veidą.

Trečias keleivis gydosi namuose. Pirminiais tyrimo duomenimis, kokiu greičiu važiavo „Saab“, sužaloti jaunuoliai nepamena. Avarijos liudininkais tapusi draugų kompanija kol kas neapklausta.

Policijos prašymu, gelbėtojai automobilį patraukė nuo medžio, sutvarkė kelio dangą.