Pas šį vaikiną pareigūnus atvedė pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis bei psichotropinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti. Jo metu nustatyta, kad 26-erių metų raseiniškė galimai iš šio jaunuolio įsigyja narkotinių medžiagų.

Siekiant surasti ikiteisminiam tyrimui reikšmingų įrodymų, Raseinių rajono apylinkės teismo nutartimi vasario 29 d. pas Gruzdiškės k. gyventoją buvo atlikta krata. Jos metu, kaip jau minėta, buvo rasti 34 plastikiniai indeliai, kuriuose buvo jau prasikalę, įtariama, kanapių daigai ir dar dvi daigyklos su žemėmis bei apie 40 cm namų gamybos prietaisas, skirtas galimai narkotinėms medžiagoms rūkyti.

Ar įtarimai pasitvirtins, spręs specialistai, kuriems daigai perduoti ištirti. Jaunajam daržininkui buvo atliktas tyrimas dėl narkotinių medžiagų vartojimo, praneša Šiaulių apskrities policija. Jo organizme aptikta šių medžiagų pėdsakų. Vaikinas prisipažino, kad kanapes augino savo reikmėms, nes nuo narkotinių medžiagų yra priklausomas.