Pagalbą kvietę žmonės nurodė, kad avarija įvyko Šilainių plente, prie Romainių kapinių.

Apvirtęs automobilis atsidūrė griovyje. Viduje liko žmonės. Policijos pareigūnai patikslino, kad nuvykus į įvykio vietą rastas, apsivertęs vyro (gim. 1995 m.) vairuotas automobilis „VW Golf“. Prispaustų žmonių nebuvo. Pirminiais duomenimis, vairuotojas blaivus.

Kaunas.kasvyksta.lt skaitytoja portalo žurnalistams pranešė, kad mieste ne vienas eismo įvykis. Susidūrus „Opel“ ir „Volvo“ markės automobiliams, greitkelis nuo posūkio į Kruonį užkimštas.

Kauno apskrities policijos atstovai patikslino, kad trečiadienį, apie 7:20 val. kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda, apie 72 km Kauno kryptimi, susidūrė vyro (gim. 1974 m.) vairuojamas automobilis „Opel“ ir moters (gim. 1991 m.) vairuojamas automobilis „Volvo“. Į gydymo įstaigą pristatyta automobilio „Volvo“ keleivė (gim. 1965).

Vairuotojai mieste praneša apie „juodojo ledo“ ruožus, kurie vairuotojams itin pavojingi, nes ledas plika akimi nematomas, tačiau padengęs dalį miesto gatvių ruožų. Dėl to mieste įvyko ne viena avarija.

Lietuvos automobilių kelių direkcija praneša, kad didžiojoje šalies dalyje sudėtingos eismo sąlygos. Rytiniuose rajonuose dėl naktį buvusio ar besitęsiančio snygio valstybinės reikšmės kelių dangos padengtos plonu sniego sluoksniu, provėžotos, slidžios. Vakarų ir šiaurės Lietuvoje ant kelių dangų susiformavo plikledis. Čia barstomi magistralinių, krašto ir rajoninių kelių slidūs ruožai.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)