Apie 0.30 val. Šakių r., Kudirkos Naumiestyje, Vytauto g., lauke prie namo durų rastas Marytės D. (gimusios 1959 m.) kūnas sužalota galva.

Namo priebutyje rastas Anelės R. (gimusios 1943 m.) kūnas sužalota galva ir kaklu.

Įtariamasis neblaivus A. A. Š. (gimęs 1953 m.) sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Pasak seniūno Alfredo Puidos, trijulė linksminosi daugiabutyje. Anelė R. buvo jame gavusi socialinį būstą ir jame gyveno su sugyventiniu A. A. Š.

Išmokas gavusi pora ir jų draugė surengė linksmybes, kurios baigėsi tragiškai. Anot seniūno, Anelė R. neseniai apsigyveno jai skirtame būste, prieš kelias dienas jam teko lankytis bute. Čia jis pastebėjo netvarką, tačiau sugyventiniai tuomet buvo blaivūs.

Pasak vietos gyventojų, Anelė R. pernai vasarą buvo kažkur dingusi, o rudenį į miestelį grįžo su A. A. Š. Mediniame name yra keletas butų, juos gyvena socialiai remtini žmonės. Penktadienio vakarą pas sugyventinius išgerti atėjo kaimynė Marytė D.

Vėlų vakarą bute kilo konfliktas - muštynės, riksmai, klyksmai, keiksmai. Antrame aukšte gyvenanti Deimantė J. DELFI sakė, kad apie 23 val., dėl triukšmo negalėdama užmigdyti vaiko, paskambino į policiją ir pranešė apie kaimynystėje vykstantį konfliktą, tačiau pareigūnai atsakė, jog atvažiuoti negali, nebent paryčiais. Jie esą pažadėjo paprašyti pasieniečių pagalbos, kad šie nuvažiuotų į Kudirkos Naumiestį, tačiau pasieniečiai irgi neatvyko.

O girtas vyras siautėjo toliau. Deimantė J. sako girdėjusi, kaip moterys šaukėsi pagalbos, šaukė ir ją vardu, bet ji nedrįso išeiti iš savo buto, nes A. A. Š. ne kartą buvo grasinęs užmušti ir ją.

Paskui klyksmai nutilo. Girdėjosi tik kapojimo garsai. Kaimynė pamanė, kad A. A. Š. naktį ėmė kapoti malkas, bet vėliau paaiškėjo, kad jis kapojo moterų galvas. Marytės D. lavoną suknežinta galva jis išmetė ant lauko laiptų. Savo sugyventinės palaikus paliko priebutyje, kur dar ir šeštadienį dieną mėtėsi moterų plaukai, kaulų nuolaužos. Beje, tokie vaizdai nė kiek neglumino į kaimyninį butą besirenkančių girtuoklių - jie ramiai žingsniavo per kraują ir kaulų nuolaužas.