Paiešką paskelbę pareigūnai informuoja, kad vyriškio paieškai į pagalbą pasitelktas pasieniečių sraigtasparnis, kuris apylinkes žvalgė iš oro, ant žemės likę pareigūnai su tarnybiniais šunimis „šukavo“ gretimas apylinkes.

Vykdant paiešką buvo stabdomi automobiliai, o jų vairuotojams rodoma dingusio senolio nuotrauka. Šalia Tolkūnų k., sankryžoje buvo sustabdytas miškovežis, paklausus vairuotojo ar nematė ieškomo asmens, šis teigė, panašų asmenį, pastebėjęs ketvirtadienį ryte, apie 10 val., kelyje Alytus – Merkinė, netoli Ilgininkų k.

Pareigūnai veikė operatyviai, arčiausiai buvęs ekipažas netrukus surado senolį einantį link Alytaus. 70-mečiui medikų pagalbos neprireikė, pasakojo, kad naktį jis praleido konteineryje, nes naktis buvo labai šalta. Grybauti išėjusį Daugų seniūnijos gyventoją, policijos pareigūnai pristatė artimiesiems.

Alytaus apskr. VPK viršininkas Česlovas Mulma dėkoja Valstybės sienos apsaugos tarnybos vadovams ir pareigūnams už glaudų bendradarbiavimą ir pagalbą gelbstint į nelaimę patekusius žmones, taip pat už pilietiškumą dėkoja miškovežio vairuotojui, kurio dėka, dingusį senolį rasti pavyko operatyviai.