Mažeikių rajone, Dagių kaime penktadienio rytą gautas vyro (gim. 1964 m.) pranešimas, kad pavogtas elektroninis piemuo, kurio vertė 1000 eurų. Tai įvyko laikotarpyje nuo gegužės 3 d. 18.00 val. iki gegužės 5 d. 10.00 val.

Šeštadienio naktį, vidurnaktį pilietis E. S. (gim. 1968 m.), gyvenantis Prienų rajone pranešė, kad jo namuose įvykdyta vagystė.

Grįžęs namo pastebėjo išdaužytą gyvenamojo namo langą. Iš namo pavogtas nešiojamas kompiuteris „Lenovo“ , kompiuterinių kolonėlių sistemos iš trijų dalių (pavadinimas nežinomas).

Sekcijoje buvęs nepritvirtintas seifas, kuriame buvo auksinis dantis, 20–30 vnt. sidabrinių monetų, apdirbtas rubino akmuo ovalo formos – apie 20 mm. ilgio ir 10 mm. skersmens storiausioje vietoje. Vagys taip pat pavogė juodos spalvos piniginę-rankinę, kurioje buvo 20 svarų įvairaus nominalo monetomis, sesers D. S. (gim. 1966 m.) pasas, dvi darbo knygelės, pareiškėjo vardu išduotas gimimo liudijimas, negaliojantis pasas, bankų: Swedbank ir DNB mokėjimo kortelių kodai. Padaryta 1160 eurų turtinė žala. Turtas draustas.