Apie 23.30 val. čia įkliuvo neblaivi automobilio „Lexus“ vairuotoja. Moteris „įpūtė“ 0,81 prom. Vairuotoja pripažino, kad pasielgė negerai sėsdama prie vairo išgėrusi. Ji tvirtino, kad už vairavimą išgėrus bus baudžiama pirmą kartą gyvenime.

Moteris sakė ką tik tapusi močiute - važiuojanti iš ligoninės, kur dukra jai pagimdė anūką.

Pareigūnams ir vairuotojai teko ilgokai apžiūrinėti „Lexus“ saloną. Nes dingo automobilio raktas ir moteris niekaip negalėjo jo rasti. Ji tvirtino, kad paduodant dokumentus policininkui, raktas jai iškrito iš rankos ir turbūt atsidūrė po sėdyne. Ji ilgokai ir nesėkmingai jo ieškojo, moteriai į pagalbą atėjo ir pareigūnai, tačiau ir jiems salone nepavyko rasti dingusio rakto. Galų gale jis buvo surastas - paaiškėjo, kad raktas buvo vairuotojos rankinėje.

Apie 2 val. reido dalyvius, tuo metu dirbusius Pylimo gatvėje, sudomino ženklą „įvažiuoti draudžiama“ pažeidęs „Ford Focus“ vairuotojas, važiavęs stoties link, nors Pylimo gatve ta kryptimi leidžiama važiuoti tik visuomeniniam transportui.

„Ford“, kuriuo važiavo du jaunuoliai ir mergina, buvo iškart sustabdytas. Automobilį vairavo 18-metis, neturintis vairuotojo pažymėjimo, be to, dar ir girtas. Jaunuoliui nustatytas 1,15 prom. girtumas. Jis sakė nepastebėjęs vadinamosios „plytos“ - kelio ženklo „įvažiuoti draudžiama“.

Kol vairuotojui buvo rašomas protokolas, jo draugai noriai pasakojo, kad gėrė brendį, o mamos automobilį jų bičiulis esą pasiėmė neatsiklausęs.

Jei mama tikrai nežinojo, kad sūnus pasiėmė mašiną, ryte moters nuotaika turėjo sugesti, nes automobilis išvežtas į saugomą aikštelę. Kadangi jį vairavęs asmuo buvo neblaivus ir neturi vairuotojo pažymėjimo, teismas automobilį gali konfiskuoti.