Vagysčių braižas buvo panašus, policijos pareigūnai neatmetė galimybės, kad tai – to paties asmens darbas. Siekdami išaiškinti nusikalstamas veikas ir gyventojams grąžinti prarastus daiktus, Telšių apskr. VPK Veiklos skyriaus pareigūnai ėmėsi visų būtinų veiksmų įtariamajam sučiupti.

Po maždaug mėnesį trukusio ikiteisminio tyrimo ir vienas po kito sekusių procesinių veiksmų, buvo užčiuoptas siūlo galas, galiausiai atvedęs iki vagystėmis įtariamo 20-mečio telšiškio, praneša policija.

Pas jį aptikta ir dalis iš patalpų pavogtų daiktų, kurie grąžinti savininkams. Savo kaltės neneigęs, už vagystes jau teistas vyras pareigūnams atskleidė vagysčių detalių, kurios padėjo atrasti vogtų daiktų savininką, kuris į policiją dėl vagystės net nesikreipė. Atgavęs savo daiktus, vyras liko maloniai nustebintas.

Pas vagystėmis įtariamąjį asmenį rasta ir daugiau savo šeimininkų neradusių daiktų, kurie galimai taip pat yra vogti. Todėl gyventojai, atpažinę savo prarastus daiktus, raginami kreiptis į policijos komisariatą, adresu Karaliaus Mindaugo g. 1, Telšiuose arba paskambinti tel. (8 444) 60343.