Avarija įvyko nereguliuojamoje Kęstučio ir Pušų gatvių sankryžoje. Pušų gatve važiavusios „Mazdos“ vairuotojas paskui policininkams teisinosi nepastebėjęs medžių šakų uždengto kelio ženklo, rodančio, kad pagrindinė gatvė – Kęstučio. Pareigūnų toks pasiaiškinimas neįtikino – ženklas gerai matomas.

Be to, avarijos liudininkai DELFI pasakojo, kad „Mazda“ į sankryžą įlėkė net nepristabdžiusi. Automobilis išlėkė prieš pagrindine gatve važiavusiu visureigiu „Toyota Land Cruiser“, vairuojamą moters. „Toyota“ trenkėsi „Mazdai“ į šoną, pastaroji po susidūrimo užlėkė ant šaligatvio ir trenkėsi į medį. O sumėtytas visureigis dar trenkėsi ir į „Mazdos“ galą.

Visureigyje buvusi moteris ir trejų metukų mergaitė visiškai nenukentėjo. Tačiau iš trijų „Mazdoje“ buvusių žmonių sveika liko tik viena jauna moteris. Kita keleivė negalėjo paeiti ir medikų laukė sėdėdama ant žemės, ji skundėsi kaklo skausmais. Atvykę medikai iškart ant kaklo uždėjo įtvarą ir išgabeno moterį į ligoninę. Vairuotojas be pagalbos irgi negalėjo paeiti – buvo įtarta, kad lūžusi koja.