„Nissan“ vairuotojas – Tauras G. - labai panašus į prieš dešimtmetį plačiai šalies žiniasklaidoje aprašytų jungtuvių jaunikį: tąsyk pora laimėjo radijo stoties „Lietus“ prizą ir tapo pirmaisiais jaunavedžiais Lietuvoje, susituokusiais po vandeniu – ežere prie Trakų.

Ketvirtadienį avarijos kaltininkas, kuris nukentėjusiajai pasirodė išgėręs, siūlė susitarti, o kai tai nepavyko, atsirado vairuotojo draugas, kuris atsisėdo į vairuotojo vietą automobilyje.

Tomas N. pareigūnams teigė matęs, kaip įvyko avarija - esą „Renault“ vairuotoja persirikiuodama iš vienos eismo juostos į kitą, kliudė visureigį. Tačiau policijos pareigūnų suklaidinti nepavyko - pagal „Nissan“ apgadinimus jie nustatė, kad avariją sukėlė visureigio vairuotojas, iš šalutinės Visorių gatvės įvažiuodamas į Ateities gatvę. Tą patį tvirtino ir „Renault“ vairuotoja. Ji ir pareigūnams, ir žurnalistams sakė, kad avarijos kaltininko Tauro G. pažįstamo Tomo N. avarijos metu ten nebuvo, jis atsirado praėjus daugiau, nei pusvalandžiui.

Taurui G. nustatytas 1,2 promilės girtumas (pareigūnams jis teigė išgėręs bokalą alaus), jam teks atsakyti ir už vairavimą neblaiviam, ir už avarijos padarinius. Kokią jam skirti bausmę, balandžio viduryje spręs teismas.