Trečiadienį automobiliu „Opel“ atvykęs vyras jį pastatė priešais policijos komisariatą draudžiamoje vietoje. Pareigūnai tai pastebėjo ir paprašę pateikti vairuotojo pažymėjimą, tačiau šis ėmė įžūliai elgtis. Gražiuoju į kalbas vyras nesileido ir nerodė pareigūnams savo vairuotojo pažymėjimo. Pareigūnai pažeidimą padariusiam vyrui būtų tik išrašę baudą ir paleidę, tačiau vyras nebuvo linkęs normaliai bendrauti.

Kaip nuraminti vyrą policija sugalvojo labai greitai – vyras buvo uždarytas į laikino sulaikymo kamerą, kur laukė, kada atvyks kelių policijos patruliai, kad patikrintų, kam priklauso automobilis ir nustatytų, ar vyras turi vairuotojo pažymėjimą.

Iš kameros vyrą išleido pareigūnai tik kai atvyko kolegos. Šis akivaizdžiai buvo nepatenkintas, tačiau jau sau problemų nebeieškojo.

Kelių policijos pareigūnai patikrino asmens duomenis. Vyras šiais metais jau buvo baustas už taip pat neleistinoje vietoje pastatytą automobilį.

„Jau sumokėta bauda“, – atsakė protokolo laukiantis vyras.

Paaiškėjo, kad vairuotojo pažymėjimą jis turi, tik nepateikė, kai buvo prašoma. Pats į kalbas ne itin norėjo leistis, tik reiškė nepasitenkinimą, kad jis fotografuojamas.

Klaipėdos policijos atstovė Andromeda Grauslienė DELFI sakė, kad žmogus atvyko registruotis, nes vyksta ikiteisminis tyrimas, kuriame jis yra įtariamasis. Vyras įtariamas sukčiavimu.

Tyrėjai narplioja iš žmonių gautus skundus, kad vyras viliojęs pinigus. Paskutinis skundas pateiktas dėl 800 eurų išviliojimo. Už ką žmonės vyrui mokėjo pinigus, dar tiriama.

Daugiau apie pačią bylą pareigūnai sakė negalintys informuoti, jų duomenimis, be to priminė, kad įtariamasis yra nekaltas, kol kitaip nenusprendė teismas.