Pirmadienį, dienos metu, sunkvežimį vairavęs vyras jo nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į tvorą. Avarija nebuvo didelė, tačiau sunkvežimį ištraukti į kelią buvo gana sudėtinga, tad darbai užtruko.

Sunkiasvorės transporto priemonės traukimo darbai užtruko iki vėlumos. Eismą reguliavo policijos pareigūnai. Tarnybinis automobilis įjungtais specialiais švyturėliais stovėjo pirmoje eismo juostoje, kad pro šalį važiuojantys vairuotojai netrukdyti darbininkams.

Tačiau prieš pat 22 val. automobiliu „Citroen C5“ važiavęs vyras sugebėjo nepamatyti tarnybinio policijos automobilio. Smūgis buvo toks stiprus, kad į atitvarą nublokštas policijos automobilis tapo metalo laužo krūva.

Per avariją gerokai apdaužytas ir „Citroen“ automobilis. Jo vairuotojas per avariją susižalojo. Pirminiais duomenimis, vyras skundėsi skausmu krūtinėje, tad buvo iškviesti medikai. Pirminio patikrinimo metu „Citroen“ vairavęs vyras buvo blaivus. Jis negalėjo paaiškinti, kaip sugebėjo nepastebėti policijos automobilio su įjungtais švyturėliais.

Sužalotą žmogų medikai išvežė į ligoninę.

Laimei, policijos pareigūnai buvo išlipę iš automobilio ir nestovėjo prie pat jo. Kitu atveju avarija galėjo nusinešti ne vieną gyvybę.

Policija pradėjo tyrimą dėl avarijos.