Neblaivus automobilio BMW vairuotojas 47-erių Audrius P., suko į kairę, į savo namo kiemą ir nepraleido tiesiai važiavusio automobilio „VW Passat “.

Po avarijos automobilio BMW vairuotojas išlipo iš mašinos tiesiai į balą, prarado lygsvarą ir krito po savo dar riedančio automobilio priekiniu dešiniu.

„VW Pasat“ vairuotojas 37-erių Vidmantas L., įsitikinęs, kad BMW vairuotojas per incidentą nenukentėjo, tačiau yra neadekvatus.

Į įvykio vietą atvykęs kelių policijos tarnybos budėtojas BMW vairuotojui nustatė vidutinį girtumo laipsnį - 2.09 prom. alkoholio.

Pilietis beveik prieš metus, vasario 28 dieną, Klaipėdoje, Taikos ir Debreceno gatvių sankryžoje jau buvo sustabdytas policijos ir, kas įdomiausia, tada jam taip pat nustatytas toks pats - 2.09 prom. vidutinis girtumas.

Audrius sakė, kad netrukus turėjo sueiti pusę termino, kai atimtas vairuotojo pažymėjimas, tad ketino prašyti malonės, kad svarbus dokumentas būtų gražintas anksčiau. Svarstė, kad dabar, ko gero, malonės prašymas patenkintas nebus, tad pradėjo priekaištauti „VW Passat “ vairuotojui, jog tas jo, sukančio kairėn nepraleido ramiai grįžti namo.

Dėl šios avarijos Klaipėdos kelių policijos tarnyba ruošia dokumentus teismui.