Pareigūnai informuoja, kad naktį iš kovo 17-osios į 18-ąją policijos pareigūnai užfiksavo tris neblaivius vairuoti nusprendusius asmenis, visi jie į policijos pareigūnų akiratį pateko Tauragės miesto teritorijoje.

Apie 22.20 valandą Tauragėje, Šlaito gatvėje, policijos pareigūnai patikrinimui sustabdė „Opel Zafira“ vairuotoją, kuris, kaip paaiškėjo, vairavo būdamas neblaivus – trisdešimt devynerių vyriškiui nustatytas 1,99 promilių (vidutinis) girtumo laipsnis.

Po keleto valandų, apie 00.30 valandą patruliams neblaivus įkliuvo „VW Passat“ vairuotojas, kuris patikrinimui buvo sustabdytas Ateities take, Žalgirių mikrorajone. Alkoholio matuokliu šiam vairuotojui nustatytas 0,78 promilių girtumas.

Tęsdami patruliavimą Tauragės mieste policijos pareigūnai Šiaurės gatvėje nustatė dar vieną už vairo neblaivų sėdusį „Volvo 850“ vairuotoją, kuriam buvo nustatytas 2,29 promilių girtumas. Vairuotojas taip pat neturėjo automobilio registracijos dokumentų bei privalomojo civilinės atsakomybės draudimo.

Kelių eismo taisykles pažeidusiems vairuotojams pradėta administracinė teisena. Už vairavimą apsvaigus nuo alkoholio gresia piniginės baudos ir teisės vairuoti transporto priemonę atėmimas. Policijos pareigūnai įspėja vairuotojus, kad sėsdami už automobilio vairo neblaivūs jie rizikuoja ne tik savo sveikata, bet ir kitų eismo dalyvių saugumu ir gyvybe.