Apie 8 val. Šilutės plente automobilis "VW Golf" trenkėsi į automobilį "Seat Alhambra", po to "Golf" vairuotojas pasuko vairą ir susidūrė su šalia važiavusiu "Toyota Corolla".

Per avariją žmonės nenukentėjo, tačiau atvykę policijos pareigūnai nustatė, kad avariją sukėlęs vairuotojas yra neblaivus. Žilvinui M., gim. 1990 m., nustatytas vidutinis girtumo laipsnis - 1,67 prom.

Policijos pareigūnams jis paaiškino, kad buvo su kompanija. Išgėrė du kokteilius su brendžiu, sėdo prie vairo, o po to nieko neatsimena. Policininkams vairuotojas sakė pasijutęs, kaip filme "Pagirios Las Vegase" - neatsimenantis, kaip atsidūrė avarijos vietoje.

Šis pilietis jau anksčiau yra netekęs vairuotojo pažymėjimo. Tai policijai puikiai žinomas asmuo. Dar 2008 metais jis buvo pagautas be vairuotojo pažymėjimo vairuojantis automobilį BMW. Ne kartą baustas už leistino greičio viršijimą. 2010 m. baustas 100 litų bauda už tai, kad garsiai klausėsi muzikos, triukšmavo, neleido kaimynams miegoti. 2013-ųjų kovo 17 d. buvo sulaikytas prie to paties "VW Golf" vairo apsvaigęs nuo narkotikų.

Už antradienio avariją Žilvino M. laukia 1448-1599 eurų bauda (arba 10-30 parų areštas) bei automobilio konfiskavimas.