Atrodytų, būtų užtekę užpildyti eismo įvykio deklaracijas, tačiau avariją sukėlusio automobilio vairuotojas pasirodė esantis neeilinis asmuo. Šarūnas V., gim. 1991 m., Kretingos rajono, Dupulčių kaimo gyventojas, po girtuoklysčių Dručių kaime, nusprendė, kad jam viskas galima. Jis pavogė automobilį "VW Jetta", stovėjusį sugėrovų kieme. Važiavo nežinia kur, link Šilutės.

Trenkėsi į automobilio "Renault Master" galą, kurio vairuotojas buvo sustojęs prie ženklo "Stop".

Per avariją Šarūnas išsimušė du priekinius viršutinius dantis. Jo lūpa negražiai sutino, tad pareigūnams nekilo noras kišti į jo burną alkoholio matuoklio kandiklio. O šalia Šarūno burnos tvyrojo 1,59 prom. (vidutinis girtumas). Jis pagaliau vis dėlto šiaip taip papūtė į alkoholio matuoklį.

Pilietis yra žinomas Lietuvos ir užsienio teisėsaugai. Mūsų valstybėje ne kartą teistas (už automobilių vagystes ir kt.), Anglijoje žinomas, kaip mėgėjas prilupti tautiečius. Iš ten deportuotas.

Mašina uždaryta į policijos saugomų automobilių aikštelę, o Šarūnas išsiblaivęs sužinos, kad jam iškelta byla ne tik už avariją, kurią padarė girtas, bet ir už automobilio "VW Jetta" vagystę.