Apie 2 val. Pylimo gatve pro policijos kordoną pravažiavo moters vairuojamas visureigis "VW Touareg". Tuo metu visi pareigūnai tikrino sustabdytus vairuotojus, todėl visureigis nebuvo stabdomas. Automobilis tvarkingai pravažiavo ir už keliasdešimties metrų sustojo prie Pylimo ir K. Kalinausko gatvių sankryžos. Tačiau užsidegus žaliam šviesoforo signalui, vairuotoja staiga stipriai nuspaudė greičio pedalą. Visureigis suriaumojo, pasuko į K. Kalinausko g. ir po akimirkos pasigirdo trenksmas - "VW Touareg" rėžėsi į stovintį "Mazda 626".

"Mazdos" galas smarkiai sudaužytas, gerokai aplamdytas ir visureigio priekis. Tačiau tai nesukliudė vairuotojai dar stipriau nuspausti greičio pedalą. Visureigis nulėkė didžiuliu greičiu ir dar jį vis didindamas. Mažiausiai per dvi sankryžas ši mašina pralėkė degant raudonam šviesoforo signalui. Po keleto akimirkų visureigį nusivijo du policijos ekipažai. Vejantis sprunkančią vairuotoją policijos mašinų greitis buvo pasiekęs 180 km/val.

Savanorių pr. "VW Touareg" įvažiavo į daugiabučio namo kiemą ir ten sustojo. Tačiau išlipti iš sudaužytos mašinos ir pasislėpti savo namuose vairuotoja nespėjo - pasivijo policininkai.

Paaiškėjo, kad vairavo 1986 m. gimusi Rusijos pilietė, turinti leidimą laikinai gyventi Lietuvoje. Ji ilgai atsisakinėjo pūsti į alkoholio matuoklį, bet galų gale pareigūnams, padedant vairuotojos vyrui, kuris važiavo su ja (pats nevairavo, nes buvo neblaivus), pavyko moterį įkalbėti papūsti. Nustatytas 2,00 prom. girtumas. Ji teigė gėrusi tik vyną.

Smarkiai girta, prastai nusiteikusi Natalija buvo labai nepatenkinta, kad ji fotografuojama ir filmuojama, vis kažkodėl pabrėždama, kad ji iš Maskvos.

"Aš iš Maskvos, man visai nereikia, kad mane rodytų kvailose lietuviškose žiniose!", - nepasitenkinimą reiškė bėglė.

Ją ramino vyras: "Tylėk. Esi girta. Jau pripjovei grybų...".

Apdaužytas visureigis išvežtas į saugomų automobilių aikštelę.