Iš karto po avarijos J. Radzevičius buvo nuvežtas į Vilniaus priklausomybes ligų centrą, kur paimtas kraujas. Duoti kraujo alkoholio tyrimu jis sutiko. Tačiau atsisakė pūsti į alkoholio matuoklį ir nesutiko duoti šlapimo narkotikų testui.

Toks elgesys J. Radzevičiaus nuo narkotikų tyrimo neišgelbėjo. Nuspręsta narkotikų testą atlikti iš kraujo mėginio. Kaip DELFI sakė tyrimą atliekantys pareigūnai, jei žmogus yra vartojęs narkotinių medžiagų, kraujo tyrimai tą rodo taip pat, kaip ir šlapimo tyrimai. Tiesa, tyrimai tokiu atveju atliekami apie porą savaičių nuo kraujo paėmimo dienos. Todėl dabar gauti tik tyrimo rezultatai dėl alkoholio.

Pats J. Radzevičius, praėjus kelioms valandoms po avarijos DELFI sakė, kad jis nebuvo girtas, tačiau patyrė šoką ir yra sukrėstas.

DELFI primena, kad avarija įvyko praėjusį penktadienį, anksti ryte, Vilniuje, Upės gatvėje. „Opel Zafira“ automobiliu važiavęs televizijos laidų vedėjas ir filmų įgarsintojas partrenkė per gatvę ėjusį vyrą. Kaip pats J. Radzevičius sakė, ant perėjos per vėlai pamatęs pėsčiąjį dar bandė išvengti susidūrimo, tačiau pasukęs automobilio vairą vis tiek kliudė 66 metų pėsčiąjį.

Jei avariją padaręs ir žmogų pražudęs asmuo būna neblaivus ar apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų, jis gali būti baudžiamas iki dešimties metų laisvės atėmimo bausme.

Šeštadienį jam prisiskambinti nepavyko - telefonas buvo išjungtas.