Automobilio „Citroen Xsara Picaso“ vairuotojas Martynas T., gimęs 1983 m., išvažiuodamas iš teritorijos į pagrindinę gatvę, nepastebėjo iš kurios pusės atvažiavo dviratininkas. Transporto priemonės susidūrė, sukant automobiliui į kairę. Spėjama, kad dviratininkas atvažiavo gatve iš dešinės pusės ir sankryžoje taip pat ketino sukti į kairę, į tą pačią teritoriją iš kurios atvažiavo lengvasis automobilis.

Stambaus kūno sudėjimo dviratininkas skaudžiai krito ant važiuojamosios kelio dalies. Medikai vyriškį skubiai išvežė į ligoninę. Sužalotą dviratininką ištiko koma.

Vyriškio asmenybė nebuvo žinoma. Vakare, artimieji pradėjo ieškoti 74-erių metų Aleksandro I., kuris dar dieną išvažiavo tiesiog pasivažinėti su dviračiu ir dingo.

Nuvažiavę į ligoninę artimieji pažino dingusįjį. Pasirodo, kad tai ne pirmas incidentas į kurį patenka dviratininkas Aleksandras I.

Praėjusių metų birželio 6 dieną Klaipėdoje, jį važiuojantį su dviračiu per pėsčiųjų perėją partrenkė automobilis „Honda Civic“. Ikiteisminis tyrimas dėl šios avarijos nebaigtas.