DELFI vienas iš įvykio liudininkų teigė išgirdęs stiprų sprogimą. Išbėgus į lauką jau buvo matyti liepsnos ir dūmai.

Į įvykio vietą nedelsiant išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Paaiškėjo, kad užsidegė Ukmergės g. esanti Centrinė ūkininkų prekyvietė bei greta esanti alkoholinių gėrimų išparduotuvė. Mediniai ūkininkų turgelio namai sudegė iki pamatų. Ugnis plito labai greitai, kilo pavojus, jog užsidegs ir kiti gretimi namai.

Pirminiais duomenimis, netrukus liepsna persimetė ir į sekmininkų bažnyčią „Biblijos kelias“. Laimei, ugniagesiai laiku pradėjo gesinti. Saugus liko ir greta stovintis gyvenamasis namas.

Kaip BNS šeštadienį informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus budėtojai, žmonių nelaimės vietoje nebuvo, tad nukentėjusiųjų nėra.

Gaisrą gesinti buvo išsiųstos 6 ugniagesių autocisternos, 2 vandens pervežimo automobiliai, keltuvas, kitos priemonės.

Atvykus ugniagesiams pastatas degė atvira liepsna, apie apie 7 val. ryto gaisras buvo lokalizuotas, jo likvidacija tebevyksta. Į įvykio vietą atvyko tyrėjai, kurie aiškinasi gaisro priežastis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (356)