Spalio 13 d. sprogimas nugriaudėjo Kėdainių r., Pelėdnagių kaime, V. Koncevičiaus g., buvo sugadintas turtas, spalio 14 d. Kėdainiuose, A. Kanapinsko g. name buvo rasta nenustatyto degaus skysčio (galimai dyzelino), atsukti du buitinių dujų balionai bei per laikmatį įjungtas skrudintuvas, spalio 22 d. po sprogimo Kėdainių r., Pelėdnagių kaime, V. Koncevičiaus g., buto balkone kilo gaisras, kurį pavyko gyventojams užgesinti patiems.

Stebint įvykius ir analizuojant kriminogeninę situaciją Kėdainių rajone, minėtus ikiteisminius tyrimus perėmė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato specializuotus nusikaltimus tiriantys pareigūnai.
Šiuo metu įtarimai yra pareikšti 7 Kėdainių rajono gyventojams. 2 iš jų teismas leido suimti, 3 paskirtos kardomosios priemonės ir 2 asmenys šiuo metu uždaryti Kauno apskrities policijos areštinėje. Visiems tyrimams vadovauja Kauno apygardos prokuratūros prokurorai.

Vykdant tęstines nusikaltimų ir teisės pažeidimų prevencines priemones, Kėdainių rajono policijos pareigūnai, kriminalinės ir viešosios policijos pareigūnai iš Kauno miesto Pelėdnagių seniūnijos teritorijoje vykdo sustiprintas prevencines priemones, patruliuoja, analizuoja gaunamą informaciją, praneša Kauno apskrities policija.

Policijos iniciatyva vyksta susitikimai su gyventojais, renkama informacija apie šioje vietovėje kylančias problemas. Artimiausiais Kėdainių rajono policijos komisariato vadovybės susitikimas su bendruomene vyks spalio 24 d.

Kauno apskrities policijos vadovybė ragina Kėdainių rajono bendruomenės narius būti aktyviems ir netoleruoti neigiamų poelgių, pranešti apie problemas policijos pareigūnams.

Apie daromus ar padarytus teisės pažeidimus prašoma informuoti ne tik Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnus, bet ir Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnus anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 30 30 60. Taip pat rekomenduojama dėl iškilusių problemų dėl viešosios tvarkos, eismo saugumo, kreiptis į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos viršininką R. Stuką tel. (8 37) 30 31 80 ir Kelių policijos valdybos viršininką D. Česnauską (8 37) 30 32 10.