Ketvirtadienį apie 13.30 val. buvo sulaikytas vienas iš įtariamųjų 21 m. amžiaus, Kaišiadorių gyventojas J. M., netrukus sulaikytas ir antrasis įtariamasis 19 m. amžiaus Kaišiadorių r. gyventojas E. Č. 

Kauno apygardos prokuratūros prokuroras Andrius Kiuršinas DELFI patvirtino, kad J. M. bus prašoma suimti maksimaliam, 3 mėnesių laikotarpiui.

Kol kas neaišku, kokia kardomoji priemonė bus skirta E. Č. Neatmetama, kad vaikinui bus skirta švelnesnė priemonė nei suėmimas.

DELFI primena, kad ketvirtadienio rytą Stasiūnų kaime rastas nužudyto taksisto kūnas, o už kelių kilometrų – į griovį nulėkęs taksi automobilis. Taksi firmos savininkas Algimantas Radvila neslepia, kad buvo sulaukęs grasinimų ir neatmeta, kad tai galėjo būtų to pasekmė.

Pagal policijos pranešimą, Kaišiadorių rajono, Stasiūnų kaimo gyventojai ketvirtadienį apie 7 val. rado į griovį įvažiavusį taksi automobilį ir negyvą jo vairuotoją. V. K., gimusio 1954 m. kūnas - su durtinėmis žaizdomis, tad pradėtas tyrimas dėl nužudymo.

Kaip DELFI pasakojo A. Radvila, jis apie įvykį sužinojo apie 5.30 val. Bandymai susisiekti su vairuotoju buvo nesėkmingi, nors telefonai buvo įjungti.

Pirmiausia netoliese A. Radvilos sodybos buvo rastas V. K. kūnas, o maždaug už 5 km – į griovį nulėkęs automobilis.

Kol kas neaišku, ar įvykio metu taksistas buvo apiplėštas, tačiau greičiausiai, kad nusikaltėlių tikslas nebuvo toks – prie taksisto kūno rasti du telefonai. Manoma, kad nusikaltimas įvykdytas apie 2.30 val.

Nustatyta, kad taksistui peiliu smogta apie 31 kartą, iš kurių 11 – į galvą.