Kaip portalui kaunas.kasvyksta.lt teigė Lietuvos automobilių kelių direkcijos atstovas, šiuo metu sprendžiama, kaip nukreipti eismą. Pirminiais duomenimis, šioje vietoje susidūrė dvi sunkiasvorės transporto priemonės, kurios paralyžiavo įprastą eismą.

Šiuo metu transporto priemonės, vykstančios Kalvarijos kryptimi link Lenkijos sienos, nukreipiamos per Marijampolės miestą.

Eismas sutriko magistralinio kelio A5 Kaunas–Marijampolė–Suvalkai 63,5 km ties „Orlen“ degaline (Kalvarijos kryptimi).

Planuojama, kad eismas gali būti uždarytas iki 12-13 valandos.

Ugniagesiai DELFI patikslino, kad eismo įvykio metu teko išlaisvinti vieną žmogų, kuris po to buvo perduotas medikams. Eismui problemų sukėlė ne tik avarija, bet ir po avarijos ant kelio išsiliejęs pienas.

Marijampolė apskr. policijos atstovė Sigita Šatienė pranešė, kad, pirminiais duomenimis,  vilkikas MAN pristabdė automobilį, kadangi priekyje važiavo traktorius, kuris pjovė pakelės žolę. Paskui vilkiką MAN važiavo automobilis GAZ 53 (pienovežis), nespėjo pristabdyti ir trenkėsi į vilkiko MAN automobilio galinę dalį. 

Eismo įvykio metu buvo sužalotas automobilio GAZ 53 vairuotojas, gim. 1972 m. Medikai jam nustatė daugybinius šonkaulių lūžimus.