Praėjusį sekmadienį apie vidurdienį 23 metų Laura Pachomova krito devynis aukštus ir įkritusi į vieną žemiau esančių balkonų žuvo, rašo britų dienraštis „The Daily Mail“.

Incidentas įvyko Mančesterio centriniame „Northern Quarter“ rajone esančiame 16 aukštų pastate, kuriame įsikūręs viešbučio ir butų kompleksas „Light Boutique Aparthotel“.

Vietos policija nemano, kad prieš ketverius metus į Jungtinę Karalystę gyventi atvykusios latvės mirtis yra įtartina. Jų nuomone, įvyko nelaimingas atsitikimas, ir mergina iškrito pati.

„Laura buvo mano geriausia draugė. Mes vis dar mėginame išsiaiškinti, kas nutiko. Tačiau policija teigia, kad ji tiesiog iškrito“, – sakė latvės kambariokė, kuri nepanoro skelbti savo vardo ir pavardės.

„Buvo iškviesti pareigūnai, kurie aptiko, jog iš vieno iš viršutiniuose aukštuose esančių balkonų iškrito mergina, kuri nukrito į balkoną devyniais aukštais žemiau. Moteris patyrė sunkių sužalojimų, ir buvo nustatyta, kad ji mirė įvykio vietoje. Šiuo metu vyksta tyrimas siekiant nustatyti įvykio aplinkybes, tačiau ši mirtis nelaikoma įtartina“, – sakė Didžiojo Mančesterio policijos atstovas.