Pareigūnai mėgina atkurti paskutines lietuvių gyvenimo valandas prieš tai, kai vyras 14.15 val. nustūmė moterį į kelią, einantį link King's Lynno, ir galimai arba pats šoko po mašina, arba moteris jį įtraukė kartu. Lietuvių porą nutrenkė „Kia“ automobilis prie „Mill Road“ tarp Walton Highway'aus ir Terrington St Johno.

Liudininkai prieš tai matė, kaip lietuvių pora basi ėjo palei A47 greitkelį ir sustojo prie „Worzals Farm“ parduotuvės, kurioje paprašė iškviesti policija. Liudininkai sakė, kad pora atrodė normaliai, neišsigandę, tačiau su jais buvo sunku susikalbėti. „Darbuotojai negalėjo su jais susikalbėti, ir jie išėjo. Po maždaug 45 min. ar valandos juos partrenkė automobilis A47 kelyje“, – sakė detektyvas vyriausiais inspektorius Paulas Durhamas.

Vietos policija prašo visuomenės pagalbos nustatant šio incidento aplinkybes. Skelbiama, kad pora gyveno netoliese ir buvo maždaug 20 metų amžiaus. Vyras buvo maždaug 1,85 metro ūgio, liekno kūno sudėjimo, trumpų tamsių plaukų. Jis vilkėjo mėlynus džinsinius šortus iki kelių ir pilkus marškinėlius.

Moteris buvo 1,70 metro ūgio, liekno kūno sudėjimo, jos plaukai ilgi tamsiai kaštoniniai. Ji vilkėjo ryškius rožinius marškinėlius ir juodas tampres iki kelių.

Turinčių kokios nors informacijos apie šį incidentą prašoma paskambinti policijai telefonu 101.

BBC.com skelbia, kad žuvusieji - 24 metų Nonita K. ir 26 m.Tadas Z.