Vietoj sekso – paraudusi nosis ir paakys. Į tokią situaciją pakliuvo vienos bendrovės, gaminančios virtuvės baldus, dizainerė, kurią per vakarėlį sumušė pagal verslo liudijimą dirbantis baldų montuotojas.

Jauną moterį sumušęs vilnietis Egidijus P. buvo patrauktas baudžiamojon atsakomybėn, nes nukentėjusioji dizainerė pasiskundė policijai. Teismas nusprendė, kad montuotojas turės 2 mėnesius neatlygintinai dirbti viešuosius darbus – po 30 val. per mėnesį.

Bylos duomenimis, baldų dizainerė buvo sumušta liepos 7-ąją, apie 3.50 val., pirtyje, esančioje Ignalinos rajone, Šakarvos kaime. Būdamas neblaivus konflikto metu vyras moteriai kartą smogė į apatinį žandikaulį ir veidą po kairiąja akimi.

Egidijus P. pripažino jam pateiktus kaltinimus ir dėl savo elgesio kaltino tik alkoholį. Vyras pasakojo, kad per ilgąjį savaitgalį kartu su bendradarbiais buvo išvykęs į poilsinę išvyką – dieną plaukė baidarėmis, o vakare apsistojo išsinuomotoje sodyboje.

„Su dizainere esu pažįstamas apie ketverius metus, tada paryčiais su kolegomis buvome lauke ir vartojome alkoholinius gėrimus, – pasakojo vyras. – Kolegė sėdėjo netoli manęs. Kažkuriuo metu mes pakilome nuo stalo ir nuėjome į netoliese esančią pirtį. Joje daugiau nieko nebuvo. Mes pradėjome glamonėtis ir bučiuotis, nusirengėme nuogai ir ketinome pasimylėti“.

Tačiau vienos nakties nuotykis neįvyko – esą kolegė netikėtai persigalvojo ir „be jokios priežasties ėmė šaukti“.

„Nemanau, kad jos atžvilgiu buvau agresyvus ar grubus, tačiau nežinau, kodėl ji persigalvojo ir atsisakė mylėtis – prieš kolegę nenaudojau jokios prievartos, ji galėjo laisvai išeiti iš pirties, jei būtų norėjusi, bet to nepadarė, o tiesiog pradėjo rėkti“, – sakė Egidijus P.

Jis teigė, kad labai supyko, kai moteris ėmė šaukti.

„Sakiau jai, kad nutiltų, bet kai ji nesiliovė, trenkiau pora kartų į veidą“, – vilnietis teigė, kad labai gailisi dėl tokio savo elgesio.

Kad glamonėjosi su baldų montuotoju pirtyje, neneigė ir pati dizainerė.

„Pirtyje pradėjome bučiuotis, nusirengėme nuogai, tačiau Egidijaus elgesys tapo agresyvus ir man nebepatiko – ėmiau jį nuo savęs stumti ir sakyti „ne“, – sakė moteris. – Dėl to Egidijus labai įsižeidė ir du kartus ranka sudavė į veidą“.

Dizainerė sakė, kad kolega ją sumušė tik dėl to, jog buvo girtas ir supyko dėl atstūmimo.

„Nemanau, kad jis būtų norėjęs mane išžaginti“, – policijoje kalbėjo moteris.