Rezultato nedavė

Ketvirtą parą dingusiu be žinios laikomas renaviškis Simonas Klemenis. Jo vis dar ieškoma.

Kol kas jaunuolio nepavyko rasti, nors ugniagesiai išžvalgė vandens telkinius, o kinologai kartu su tarnybiniais šunimis apžiūrėjo apylinkes keliolikos kilometrų spinduliu. Nieko neaptiko ir sraigtasparniu skridę bei vietovę žvalgę specialistai.

Antradienį paieškas tęsė ugniagesiai, jie patikrino vietas, kurias nurodė ekstrasensas, tačiau nieko aptikti nepavyko.

Kitokio pobūdžio

Mažeikių rajono policijos komisariato viršininkas Imantas Motiejūnas „Santarvei“ sakė, kad paieškos bus tęsiamos tol, kol bus gautas vienoks ar kitoks rezultatas.

„Šios paieškos įgaus gal šiek tiek kitokią formą, nei buvo matoma iki šiol. Įvykio aplinkybių tyrimas vyksta, iškelta daug versijų, bet kol kas nė viena nepasitvirtino. Vaikinas ieškomas kaip žmogus, dingęs be žinios“, – paaiškino komisaras.

„Santarvės“ žiniomis, Sedos miestelyje ir jo apylinkėse intensyviai dirba kriminalistai. Taip pat yra apklausiami lapkričio 1-osios nakties įvykių liudininkai, buvusių klasės draugų susitikimo dalyviai, žmonės, artimai bendravę su dingusiu Simonu.

Daug versijų

Tiek artimiesiems, tiek Simono draugams, kaip ir pirmąją jo dingimo dieną, lieka tik spėlioti, kas galėjo nutikti jaunam, tvirtai sudėtam jaunuoliui.

Vieni spėja, kad gal įvyko nelaimingas atsitikimas ir jis nuskendo. Kiti įtaria, kad jis galėjo būti pagrobtas ar sumuštas. Kai kas neatmeta ir savižudybės versijos.

Policijos pareigūnai tiria visas šias versijas, taip pat ir eismo įvykio su nelaiminga pabaiga galimybę.

Ieško jau kelias paras

„Santarvė“ primena, kad Vilniaus Gedimino technikos universitete studijuojantis Simonas dingo naktį iš lapkričio 1-osios į lapkričio 2-ąją eidamas namo į Renavą iš Sedoje vykusio klasės draugų susitikimo.

Kartu buvę jaunuoliai teigė, kad Simonas alkoholio vartojo nedaug. Jo ketinimas namo eiti pėsčiomis nieko nenustebino, nes jis tai darė ne pirmą kartą.

Nuo Sedos iki Renavo vaikinui reikėjo nueiti septynis kilometrus. Nesulaukę grįžtančio sūnaus tėvai bandė jam prisiskambinti, tačiau to padaryti nepavyko, nes mobilusis telefonas buvo išjungtas.

Tuomet tėvai kreipėsi į policiją ir buvo pradėta intensyvi Simono paieška, pasitelkiant ne tik specialiųjų tarnybų pareigūnus, bet ir vietos bendruomenę, kinologus su šunimis bei sraigtasparnį. Tačiau visos pastangos buvo bevaisės.

Dingusiojo ypatybės

Be žinios dingęs Simonas yra stambaus kūno sudėjimo, apie 185 cm ūgio, trumpais juodos spalvos plaukais, rudomis akimis.

Vaikinas buvo apsirengęs juodos spalvos paltą, juodas kelnes, avėjo juodos spalvos batus.

Policijos pareigūnai ir artimieji prašo asmenis, mačiusius Simoną Klemenį ar žinančius jo buvimo vietą, pranešti Mažeikių rajono policijos komisariato budėtojui (telefono numeris (8 443) 98 150) arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.