Dingusio vyro artimieji dar šeštadienį kreipėsi į policijos pareigūnus.

Sesuo pareigūnams nurodė, kad Anatolijus Iljasovas, gim. 1990 m., apie 11 val. išėjo iš darbo adresu Eišiškių pl. 100, Vilniaus mieste ir dingo.

Dingusio vyro požymiai: ūgis - 178 cm, tamsūs, labai trumpai kirpti plaukai, sportiško kūno sudėjimo, akys rudos. Ant kaklo (kairėje pusėje) tatuiruotė - sukryžiuotas ornamentas. Ant dešiniojo peties - dar viena tatuiruotė - ornamentas.

Galėjo dėvėti sportinę aprangą „Adidas“, juodos spalvos su baltomis juostomis ant šonų, juodos spalvos medžiaginę striukę, baltą sportinį džemperį su gobtuvu. Arba galėjo dėvėti AB „Lietuvos geležinkeliai“ mėlynos spalvos uniformą. Avėjo baltos spalvos
sportinius batus.

Anot moters, ieškančios dingusio brolio, jis planavo iš darbo važiuoti į namus.

„Bent jau taip sakė mamai. Tačiau nesulaukiame jo iki dabar. Telefonas yra išjungtas. Su niekuo tądien, išskyrus mamą, nebendravo. Kažkur užsibūti neplanavo“, - pasakojo nerimaujanti dėl brolio moteris.

A. Iljasovas vairuoja tamsiai mėlynos spalvos „Audi A6“ (universalas).

„Bet kokia informacija labai svarbi mums“, - prašo moteris.

Ką nors žinančius apie galimą dingusio vyro buvimo vietą prašoma paskambinti telefonu 860041357 arba informuoti SMS žinute, arba pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (260)