Kaip DELFI sakė Vilniaus apskrities policijos viršininko pavaduotojas Antonis Mikulskis, pirminiais duomenimis, abiem - ir vyrui, ir moteriai - nupjautos galvos. Vėliau patikslinta, kad galvos nenupjautos, o suknežintos taip, kad iš kaukolių likę tik apatinės dalys.

Sodyba stovi atokiai - kaimynai gyvena tolokai, anapus didelio arimų lauko. Jei sutuoktiniai ir šaukėsi pagalbos, jų niekas negirdėjo.

Apie žmogžudystę pranešė pirmadienį remonto daryti atėjęs kaimynas. Įvykio vietoje rasti vyro (gim. 1935 m.) ir moters (gim. 1945 m.) lavonai su durtinėmis kaklų žaizdomis, kastuvu visiškai suknežintomis galvomis.

Įtariamasis – jų sūnus (gim. 1983 m.), pirminiais duomenimis, serga psichikos liga ir, atvykus Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams, buvo užsidaręs vonioje. Sulaikomas jis priešinosi, todėl teko panaudoti elektros impulsinį prietaisą ir uždėti antrankius.

Papildyta: Įvykio vietoje dirba gausybė pareigūnų, netoli namo stovi apie dešimt automobilių. Iškviesti ir medikai, kurie bandė susikalbėti su sulaikytu įtariamuoju nužudytos poros sūnumi, tačiau jo elgesys visiškai neadekvatus, o kalba nerišli.

Papildyta: Kaip DELFI sakė kaimynai, nužudytas vyras - matematikos profesorius, tiesa, jis jau nebedirbo, buvo išėjęs į pensiją. Sūnus kartu su garbaus amžiaus tėvais negyveno, jis iš Vilniaus atvykdavo aplankyti tėvų.

Šeima gyveno tvarkingai, pastatai buvo remontuojami.

Tėvas nužudytas namo viduje, motina - lauke, netoli namo durų.

Įtariamasis šiuo metu nedirbo, anksčiau, policijos duomenimis, jis dirbo architektu. Iš žmogžudystės vietos vyras išvežtas į Respublikinę Vilniaus psichiatrijos ligoninę Naujojoje Vilnioje.